Behandlingmotskallethet.com

Ofte stilte spørsmål

Fungerer virkelig terapi med laser?

Ja. For per dags dato og ifølge nyere studier kan vi si at hårbehandling med laser er svært gunstig for å stoppe håravfall og til og med i tilfeller for å fremme ny hårvekst. Dette fordi fototerapien stimulerert hårrøttene til ny hårvekst.

hvis du vil vite hva som kjennetegner de beste laser kammene kan du klikke her


Hvordan fungerer den?

Gjennomføringen er svært enkel. Lav-intensitets laseren trenger inn i hodebunnen og når vevet som stimuleres, og som igjen fremmer blodsirkulasjonen til hårsekkene. Takket være lyset de mottar (fototerapi), aktiverer metabolismen av hårcellene og deres evne til selv-regenerering aktiveres. Folliklene begynner en prosess med et nettverk av reparasjoner i hodeskallen som resulterer i et sunnere, sterkere og mer volumfylt hår.


Er den trygg å bruke?

Sikkerheten rundt produktene er svært viktigt. Dette produktet beviser sin sikkerhet ved at det er  registrert i EU, oppfyller de grunnleggende kravene for slike apparater og innehar CE-sertifikat og merking. I tillegg har den medisinske anbefalinger som er bevis på at den har blitt testet på pasienter med vellykkethet.


Hva er fordelene med denne typen behandling?

  • Stopper håravfall
  • Penetrerer hodebunnen og stimulerer vevet
  • Fremmer blodsirkulasjonen til hårsekkene
  • Helbreder og styrker håret, gir det mer holdbarhet og et økt volum

Hvor lang tid tar det før man kan se de første resultatene?

Prosessen varierer ofte fra person til person, avhengig av omstendighetene ved hver enkelt, men i de fleste tilfeller kan ses synlige resultater etter få ukers bruk.


Er det bivirkninger ved bruken av disse produktene?

Alle disse laserne er helt trygge, fra våre kunder har vi ikke i noen tilfeller hørt om  bivirkninger som kan være skadelige for helsen.


Fungerer de på både menn og kvinner?

Naturligvis. Lysterapi er en behandling sm er like god for både menn og kvinner. Alopecia er en sykdom som kan ramme begge kjønn og alle laserkammer vil være brukelige for begge kjønn.


Kan kombineres med andre medisiner eller legemidler?

For dette spørsmålet er det best å oppsøke en lege, tatt i betraktning at hvert produkt og hver person har spesielle egenskaper og kan reagere forskjellig.


Hvor ofte bør behandlingen gjennomføres?

Hver produsent har sin egen instruksjoner, men det vanlige er ca 10 til 15 minutter om dagen, tre ganger i uken.


Hvor gammel må man være for å kjøpe disse behandlingene?

For å kunne kjøpe og benytte seg av disse produktene må man være myndig, (i Norge over 18 år).

Vinn 45NOK som välkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 45NOK rabattoch många andra erbjudanden