Behandlingmotskallethet.com

Sammenligning

Som ved ethvert produkt, inkludert laser kammer finnes det også store forskjeller blandt dem. I denne delen sammenliger vi og gir en grundig analyse av egenskapene til de ulike laserkammene på markedet. Først lister vi opp noen av de generelle fordelene ved laserkammer som ka oppnås:

Fordeler:

  • Stopper håravfall
  • Penetrerer hodebunnen og stimulerer vevet
  • Rensker opp i hårbunnen din og gjør håret sterkere, mer holdbart og gir høyere volum
  • Fremmer blodsirkulasjonen til hårsekkene som fremmer vekst av nytt hår

FOLILASER * * * * *

Folilaser er for tiden en av de laserne på markedet med en solid og høy kvalitet. Med et moderne og ergonomisk design, dens eksklusive teknologi fra Folilaser Vibratonic gjør den til en mest effektive på markedet. Den aktive vibrasjon teknologien stimulerer blodtilførselen til hårsekkene som fremmer vekst av nytt hår. Samtidig er diodene lengre enn ved noen annen kam på markedet som er en fordel for å nå helt ned i hodebunnen. Disse funksjonene samt dens direkte påvirknig på hodebunnen gjør den mer effektiv. Dens laserteknologi gjør at lysstrålene ikke spres rundt og slipper unna de ønskede punktene . Apparatpinnene er utskiftbare (kan taes av og vaskes), noe som gjør at den kan brukes av flere enn én person. I tillegg har de ulik hardhet for at de skal tilpasses en variasjon av brukere.

En annen fordel er at den gir større bevegelsesfrihet og mer komfort. En skjerm / skjerm er integrert for at man skal kunne kontrollere tiden på behandlingen, samtidig som det er inkludert en alarm som varsler deg når du er ferdig. Dens smarte ladebatteri kompenserer for det eneste som kunne vært et handikap med trådløse behandlingsapparater. Denne høyteknologiske laderen forlenger batteriets levetid slik at man kan fullføre hele behandlingen uten å måtte stoppe opp å lade den underveis. Anet som bør nevnes ved Folilaser er at den har CE sertifikat, teknisk undersøkt og godkjent i EU av Bell Labs [30 år i bransjen], med medisinsk anbefaling samt en god tilbakebetalingsgaranti på 3 måneder. I følge våre kriterier er Folilaser kammen en av de mest komplette vi fant på markedet.

VELFORM POWER * *

Velform Power er den neste i rangeringen vår. Også dette er et godt produkt som har en god vibrasjonsmodus, men har enkelte mangler i forhold il Folilaser sin modus. Dens effekt er verken dokumentert av studier eller av fagpersonell/leger som gjør at den mister troverdighet blandt kjøperne. Diodene er kortere enn Folilaser som gjør at unødvendig mye lys slipper ut til sidene som og påvirker dens effektivitet. Teknisk er denne enheten mindre utstyrt enn den første i rangeringen vår. Den kompletterer sitt tilbud med noe ekstrautstyr samt en pengene tilbake-garanti på 7 dager etter levering.

ANDROHAIR* *

Den tredje i analysen er laserkammen fra Androhair. Denne laseren har CE-sertifisering, som kan garantere produktets sikkerhet, samtidig refererer nettsiden deres til studier som har blitt gjennomført med enheten på både menn og kvinner. Siden hevder at gjentatte forsøk har blitt gjennomført men det synes vanskelig å spore opp Laboratoriet og personene som har gjennomført studiene. Komforen er grei nok men det settes et litet minus i og med at apparatet ikke er trådløst. Samtidig savner vi et display eller en alarm som kan varsle og informere når beghandlingen bør avslutes. Den mangler en del av teknologien fra de to forrige apparatene i testen.

HAIRPRO *

Til slutt har vi produktet Hairpro. I vår gjennomgang må vi ta med at vi har tatt hensyn til de tilbakemeldingene vi har fått fra våre lesere i form av e-post. HairPRO kommer på en sisteplass i vår test til tross for at den har blitt ”utviklet av selveste NASA” som det fremgår av deres nettside. Den har en effekt på mikrosirkulasjonen i blodet som bidrar til å fremme og stimulere hårveksten. Verken studier er funnet som kan bekrefte dens effekt, CE merking, medisinsk anbefaling eller noen form for tilbakebetalingsgaranti gjør at vi kort sagt plasserer den på bunnen av vår liste.

Vinn 45NOK som välkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 45NOK rabattoch många andra erbjudanden