Behandlingmotskallethet.com

Hvordan de fungerer?

Eksplosjonen i markedet for naturlige produkter til hårbehandling har vært enorm de siste årene. Noen av grunnene er den lange listen over bivirkninger som de kjemiske og kirurgiske behandlingene viser til. Her risikerer man uheldige virkninger samt kostbare behandlinger. Naturlige produkter har vunnet en rekke kunder i den senere tid og representerer et realistisk alternativ for å bekjempe dette problemet. Her er fordelene ved naturlig behandling:

  • Stopper håravfall
  • Stimulerer hårvekst på en naturlig måte
  • Gir ernæring for å gjenopplive de svekkede folliklene
  • Blokkerer produksjonen av DHT, uten å reagere uheldig med testosteron
hår

Disse kosttilskudd er presentert i to ulike formater. De kommer enten i pilleform eller i form av kremer/sjampo, som er sammensatt av urte-ekstrakter med terapeutiske egenskaper av høyeste kvalitet som ikke gir uheldige bivirkninger. De fleste av disse behandlinger kan kjøpes på internett, og er spesielt laget for å blokkere for DHT (dihydrotestosteron), som er en av de viktigste årsakene til hårtap.

Flere studier og undersøkelser har vist at laserterapi og naturlige produkter kan stoppe håravfall, og at pasienter kan merke betraktelige endringer i hårveksten.

Ingrediensene i disse behandlingene hemmer enzymne som konverterer testosteron til dihydrotestosteron i hodebunnen. De gjennomtrenger de androgene reseptorene rundt hårsekkene og hindrer dermed interaksjon med DHT. De beste naturlige produktene på markedet, (er også ulikheter i kvaliteten på dette området), inneholder vitaminer som bidrar til rask reaktivering og gjenoppretting av håret til hodebunnen ved å gi de riktige næringsstoffer for forhindring av håravfall og for fremming av naturlig hårvekst.

Vinn 45NOK som välkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 45NOK rabattoch många andra erbjudanden