Behandlingmotskallethet.com

Ofte stilte spørsmål

Fungerer virkelig de naturlige produktene?

Tallrike studier har bekreftet effektiviteten til de aktive ingrediensene i disse produktene. Denne eksklusive formelen rensker opp og forbereder hodebunnen slik at håret får forbedrede vekstvilkår og kan gjenopplive håret som blir sunnere og sterkere. Ingrediensene fører til en forbedret ernæring slik at de svekkede folliklene kan gjenopplives, samtidig blokkeres produksjonen av DHT, som som kjent bremser håravfallet.

Hvis du vil vite hva som kjennetegner de beste naturlige produktene kan du klikke her


Hvordan fungerer de?

Veldig enkelt. Ingrediensene i disse behandlingene hemmer enzymne som konverterer testosteron til dihydrotestosteron i hodebunnen. De gjennomtrenger de androgene reseptorene rundt hårsekkene og hindrer dermed interaksjon med DHT.


Er de trygge å bruke?

Sikkerheten er et viktig argument for slike produkter. I og med at sammensetningen av disse produktene er utviklet av urte ekstrakter med terapeutiske egenskaper og hvor ingrediensene er naturlige og trygge, vil de ikke utgjøre noen fare for din helse.


Hva er fordelene ved denne typen behandling?

  • Stopper håravfall
  • Stimulerer hårvekst på en naturlig måte
  • Gir ernæring for å gjenopplive de svekkede folliklene
  • Blokkerer produksjonen av DHT, uten å reagere uheldig med testosteron

Hvor lang tid tar det å se de første resultatene?

Prosessen varierer ofte fra person til person, avhengig av omstendighetene vedi hver enkelt, men i de fleste tilfeller kan det ses synlige resultater etter bare noen ukers bruk. Man vil kunne se i begynnelsen små og fine hår som knapt er synlige,og etter hvert vil tykkelsen og en normal pigmentering komme, også på områdene hvor det er lite eller ikke hår i det hele tatt.


Er det bivirkninger ved disse produktene?

Disse produktene er både naturlige og trygge, så dette er ikke basert på kjemikalier som andre produkter som ofte forårsaker bivirkninger som kan være skadelig for helsen. Det eneste som kan påvirke deg er om du er allergisk mot noen av komponentene i formelen. Hvis du er det bør du kontakte en lege før bruk.


Fungerer de på både kvinner og menn?

Naturligvis. Produktene er av en type behandling som er like god for både menn og kvinner. Alopecia er en sykdom som kan ramme begge kjønn og de fleste produkter vil være brukelige for begge kjønn.


Trenger jeg en resept for å kjøpe disse produktene?

Nei. Disse produktene inneholder naturlige ingredienser, så de er ikke reseptbelagt for kjøp. Det blir som å handle den i en helsekostforretning.


Kan kombineres med andre medisiner eller legemidler?

For dette spørsmålet er det best å oppsøke en lege, tatt i betraktning at hvert produkt og hver person har spesielle egenskaper og kan reagere forskjellig.


Hva er doseringen av pillene?

Samme som ved andre piller eller tabletter. Vanligvis én eller to om dagen for optimale resultater med vann og helst etter måltider.


Hvor gammel må man være for å kjøpe disse behandlingene?

For å kunne kjøpe og benytte seg av disse produktene må man være myndig, (i Norge over 18 år).

Vinn 45NOK som välkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 45NOK rabattoch många andra erbjudanden