Behandlingmotskallethet.com

Behandling av skallethet

  • Hårstimulerings Laser

I de senere årene, har laserterapi framstått som et effektivt alternativ til konvensjonelle metoder i ulike felt som innen helse og skjønnhetsbehandlinger, blant flere andre. Laser benyttes for å løse hårproblemer hos både menn og kvinner over hele verden. Laserbehandlingen posisjonerer seg som en svært pålitelig og vellykket løsning på dette problemet. I dag kan vi uten tvil si at laserbehandling har revolusjonert markedet og løser skallethet og alopecia hos folk med gode resultater. Dette er fordelene ved laserterapi:

Fordeler med Laserterapi:

  • Stopper håravfall
  • Penetrerer hodebunnen og stimulerer vevet
  • Fremmer blodsirkulasjonen til hårsekkene
  • Helbreder og styrker håret, gir det mer holdbarhet og et økt volum
Laserkam

Med laser terapi er det ikke nødvendig med ukomfortabel behandling basert på salver og massasje shampoer (i tillegg unngår man kostbar kirurgi) som i tillegg er langvarige bahandlingsformer. Lav-intensitets laseren trenger inn i hodebunnen og når vevet som stimuleres, og som igjen fremmer blodsirkulasjonen til hårsekkene. Takket være lyset de mottar (fototerapi), aktiverer metabolismen av hårcellene og deres evne til selv-regenerering aktiveres. Folliklene begynner en prosess med et nettverk av reparasjoner i hodeskallen som resulterer i et sunnere, sterkere og mer volumfylt hår.

Flere studier og undersøkelser har vist at laserterapi kan stoppe håravfall, og at pasienter kan merke betraktelige endringer i hårveksten.

Hvordan det fungerer er svært enkelt: laseren stimulerer hodebunnen, forbedrer blodsirkulasjonen, som fører til økt næring til hårsekkene og hvor overflødig DHT (dihydrotestosteron) i håret fjernes. Behandlingen foretaes over hele hodebunnsområdet, og håret behandles fra rot til tupp, noe som gir alle næringsstoffer og vitaminer som trengs for at håret skal helbredes og bli sterkere, mer holdbart med høyere volum. Fototerapien er nøkkelen til alt dette, for uten dette ville man ikke fått til en regenerering av hårcellene.

  • Naturlige produkter

Eksplosjonen i markedet for naturlige produkter til hårbehandling har vært enorm de siste årene. Noen av grunnene er den lange listen over bivirkninger som de kjemiske og kirurgiske behandlingene viser til. Her risikerer man uheldige virkninger samt kostbare behandlinger. Naturlige produkter har vunnet en rekke kunder i den senere tid og representerer et realistisk alternativ for å bekjempe dette problemet. Her er fordelene ved naturlig behandling:

Fordeler ved de naturlige produktene:

  • Stopper håravfal
  • Stimulerer hårvekst på en naturlig måte
  • Gir ernæring for å gjenopplive de svekkede folliklene
  • Blokkerer produksjonen av DHT, uten å reagere uheldig med testosteron

Disse kosttilskudd er presentert i to ulike formater. De kommer enten i pilleform eller i form av kremer/sjampo, som er sammensatt av urte-ekstrakter med terapeutiske egenskaper av høyeste kvalitet som ikke gir uheldige bivirkninger. De fleste av disse behandlinger kan kjøpes på internett, og er spesielt laget for å blokkere for DHT (dihydrotestosteron), som er en av de viktigste årsakene til hårtap.

Ingrediensene i disse behandlingene hemmer enzymne som konverterer testosteron til dihydrotestosteron i hodebunnen. De gjennomtrenger de androgene reseptorene rundt hårsekkene og hindrer dermed interaksjon med DHT. De beste naturlige produktene på markedet, (er også ulikheter i kvaliteten på dette området), inneholder vitaminer som bidrar til rask reaktivering og gjenoppretting av håret til hodebunnen ved å gi de riktige næringsstoffer for forhindring av håravfall og for fremming av naturlig hårvekst.

Vinn 45NOK som välkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 45NOK rabattoch många andra erbjudanden