Behandlingmotskallethet.com

Andre behandlinger

Bruk av parykker eller hårforlenging(hair extension) eller andre endringer av hårfremtredelsen, samt at men kan skjule hårtapet dersom man har nok med den klassiske hentesveisen for eksempel.Alle disse tiltakene peker på det fokuset på hvor viktig fysisk utseende er idag og som unngåelig fører tilat menn og kvinner utvikler hårkomplekser.

Det er for tiden flere studier som pågår for behandlinger for hårtap og som i nær fremtid vil kunne løse og bekjempe skallethet. De fleste er under utvikling, men det finnes andre, som allerede markedsføres i bestemte områder, med en noe uklar effektiviteten for å si det mildt. Her er noen:

Kloning av menneskehår (hår kloning):

Denne behandlingen er skånsom og gir små sår i hodebunnen med en serie av små injeksjoner som stimulerer død hårvekst. Follikler elelr celler blir implantert og erstatter enkelte hår.

Men det er fortsatt problemer med denne teknikken i forhold til sikkerhet og kostnad (koster en god del penger å utføre), hårpodene må tørkes og er en møysommelige og kostbar prosess. Denne prosedyren skal være tilgjengelig innen de neste 5-10 årene og prinsippet ville ha en svært høy pris, og vil bli en teknikk for å behandle personer som er helt skallede.

Adenosina/Adenogen:

Adenosin (markedsført under navnet Adenogen) er et produkt med stor populartiet fordi den er vist på tv, og har fått mer omtale enn noe annet produkt. Det består av en lotion som brukes direkte på de berørte områdene to ganger daglig og i prinsippet i seks måneder. Har ennå ikke vært i stand til å vurdere de faktiske resultatene av denne behandling for alopecia og det vitenskapelige miljøet tror ikke at deres prestasjoner er overbevisende.

RU58841:

Et legemiddel som påføres lokalt på de trengende områdene, i teorien skal ikke dette gi alvorlige bieffekter. De største ulempene er at de ikke har støtte av noe laboratorium, og er ikke godkjent noe sted i verden. Selvfølgelig, skaper dette mye mistillit i produktet.

Crinagen:

Crinagen er et naturprodukt for å stoppe håravfall og fremme vekst. Den kommer presenteres som en lotion laget av naturlige ingredienser. På papiret er den klinisk effektiv, men i praksis har man ennå ikke  publiserte resultater. Som er kjent så langt, har den stor innvirkning på DHT (mannlige hormon knyttet til tap av hår) og kan brukes av både menn og kvinner.

T-Flav og Innovate:

Disse to produktene av japanske av opprinnelse og gav høye forventninger til suksess, men tiden har vist at lovende og eksepsjonelle resultater, ikke utgjør en reell løsning hvis målet er å gjenopprette tapt hår. De virker for å stoppe håravfallet, men det er også andre rimeligere produkter som gjør dette bra. I dag finnes det ingen pålitelig vitenskapelig bevis for å sikre deres sikkerhet og effektivitet.

Vinn 45NOK som välkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 45NOK rabattoch många andra erbjudanden