Behandlingmotskallethet.com

Hårtransplantasjon

De siste årene har interessen for hårimplantat operasjoner økt betraktelig, siden to av tre menn og én av fem kvinner plages av håravfall i en eller annen form. Hos menn er det den arv og gener som er den viktigste årsaken, mens hos kvinner er det hormonelle endringer, som overgangsalderen etc. som er de viktigste årsakene.

Markedet tilbyr i dag ulike teknikker for hårimplantat, men det bør være klart at denne operasjonen ikke kan hjelpe alle dem som lider av totalt håravfall. Om kandidaten er egnet, er det viktig at han/hun fortsatt har en sunn vekst av hår på sidene og på baksiden av hodet, siden begge felter er nødvendige som donorer for å pode håret.

Intervensjon

hodet

Etter en detaljert studie fra kirurgens side og etter å ha fått informert seg om mønsteret bi din type skallethet, vil kirurgen informere deg om det som er relatert til operasjonen, som hva slags teknikk som brukes og hvilke resultater man kan vente seg. Prosedyren er basert på å flytte en stripe av hodebunnen fra baksiden av pasientens hode. Denne delen har ingen DHT reseptorer, slik at endringen blir permanent, og at man kan slippe håravfall. Herfra hentes det 1 til 3 enheter av hår som skal overflyttes i helhet og med alle de nødvendige momentene til områdene uten hår.

Hoder

Lokal anestesi brukes, og prosedyren er poliklinisk og gjennomføres ved  at pasienten kommer hjem samme dag. Resultatene er at levende hår skal implanteres i pasienten. Den postoperative behandlingen er svært enkel, og viser lite ubehag for pasienten, som kan gå tilbake til sine vanlige liv meget raskt. Du burde vite at det vil være behov for mellom 3 og 4 intervensjoner for å oppnå optimale resultater, alltid avhengig selvfølgelig av din grad av skallethet.

Komplikasjoner relatert til hårtransplantasjon metoder

Blant de vanligste komplikasjoner forbundet med hårtransplantasjon er følgende.

Avvisning av det transplanterte organet/laget

Arrdannelse og blødning er svært vanlig i denne type implantat operasjoner som følge av den sterke spenningen som sendes inn til hodebunnen ved reduksjonsmetodene som benyttes under operasjonen.

Mangel på ensartethet i hårveksten

I noen tilfeller mangler man homogenitet i hårveksten som nettopp har blitt transplantert, spesielt ka dette skje hvis har implantert i nærheten av et totalt ubegrodd område eller et område med svært tynne strimler (vanligvis korrigeres dette med ytterligere kirurgi).

Infeksjoner og betennelser

Akkurat som i alle andre kirurgiske inngrep vil det være risiko for mulige infeksjoner og betennelser.

Vinn 45NOK som välkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 45NOK rabattoch många andra erbjudanden