Behandlingmotskallethet.com

Laserterapi

I de senere årene, har laserterapi framstått som et effektivt alternativ til konvensjonelle metoder i ulike felt som innen helse og skjønnhetsbehandlinger, blant flere andre. Laser benyttes for å løse hårproblemer hos både menn og kvinner over hele verden. Laserbehandlingen posisjonerer seg som en svært pålitelig og vellykket løsning på dette problemet. I dag kan vi uten tvil si at laserbehandling har revolusjonert markedet og løser skallethet og alopecia hos folk med gode resultater. Dette er fordelene ved laserterapi:

Fordeler:

  • Stopper håravfall
  • Penetrerer hodebunnen og stimulerer vevet
  • Fremmer blodsirkulasjonen til hårsekkene
  • Helbreder og styrker håret, gir det mer holdbarhet og et økt volum
  • Gir ikke bieffekter overhodet
Hei, jeg er Patrick og jeg er her for å fortelle om min gjenfødelse gjennom Folilaser kammen, som jeg har brukt en periode. Jeg har alltid vært bekymret for håret mitt og dens stadige uttynning. Jeg har prøvd mange produkter som kremer, piller, etc. og ingenting syntes å fungere for meg, så jeg prøvde til slutt en laser-regenerator…
Laserkam

Med laser terapi er det ikke nødvendig med ukomfortabel behandling basert på salver og massasje shampoer (i tillegg unngår man kostbar kirurgi) som i tillegg er langvarige bahandlingsformer. Lav-intensitets laseren trenger inn i hodebunnen og når vevet som stimuleres, og som igjen fremmer blodsirkulasjonen til hårsekkene. Takket være lyset de mottar (fototerapi), aktiverer metabolismen av hårcellene og deres evne til selv-regenerering aktiveres. Folliklene begynner en prosess med et nettverk av reparasjoner i hodeskallen som resulterer i et sunnere, sterkere og mer volumfylt hår.

Flere studier og undersøkelser har vist at laserterapi kan stoppe håravfall, og at pasienter kan merke betraktelige endringer i hårveksten.

Hvordan det fungerer er svært enkelt: laseren stimulerer hodebunnen, forbedrer blodsirkulasjonen, som fører til økt næring til hårsekkene og hvor overflødig DHT (dihydrotestosteron) i håret fjernes. Behandlingen foretaes over hele hodebunnsområdet, og håret behandles fra rot til tupp, noe som gir alle næringsstoffer og vitaminer som trengs for at håret skal helbredes og bli sterkere, mer holdbart med høyere volum. Fototerapien er nøkkelen til alt dette, for uten dette ville man ikke fått til en regenerering av hårcellene.

Vinn 45NOK som välkomstpresent! Skriv upp dig och njut NU av 45NOK rabattoch många andra erbjudanden